Diskuze

Datum: 18.07.2011

Vložil: Milan

Titulek: ostuda

po x let pro nas hokej z chotěboře bylo hc CHotěboř byla značka za kreu jsme si stali proč se to měni.

Vložil: ruda

Titulek: Re: ostuda

časy se mění.o to ted bude lepší hokej.vláda to tak říkal.:-))

Vložil: Zdarak

Titulek: Jandik

Jandik me vzdycky dokaze pobavit :D

Vložil: fj

Titulek: Re: l

skg

Datum: 17.07.2011

Vložil: Halamka ml.

Titulek: diskuze

prosím fanoušky,aby diskutovali tady na diskuzi a otázky na vedení psali do dotazů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DĚKUJI

Vložil: Petr Franěk

Titulek: Re: diskuze

Dobrý den pane Halamka! V. Heřmansý tady bude na 100% působit? Slyšel že bude působit buď ve Žďáře nebo Kutná Hora? A on zde má podepsáno? Děkuji

Datum: 16.07.2011

Vložil: Karel Novák

Titulek: Logo ?!

Nevím zda tady můžu napsat svůj názor, ale uvidíme. Jestli jsou toto oficiální stránky, tak nové logo je představeno oficiálně ?!
Chtěl bych se vyjádřit k logu. To je naprostá negrafická zoufalost, neprofesionalita, která jen koresponduje s děním uvnitř "klubu". Tímto se chcete prezentovat před sportovní veřejností? To snad né!!! Působí to na mě jako Sdružení pomocníků Pohraniční stráže a né jako logo sportovního klubu.

Datum: 16.07.2011

Vložil: Halamka ml.

Titulek: Re: Logo ?!

Ano toto je nové logo klubu,je to jenom Váš názor,na to máte právo,ale není to potřeba víc rozebírat.

Vložil: iva

Titulek: Re: Re: Logo ?!

Fakt je pokud mouh naprosto upřímně nejen Logo se moc nezdařilo,když mohlo by být ještě hůř. Ale jinak i celkově tyto stránky jsou udělány dost značně amatersky a značně neprofesionálně žádný zajímavý desing vubec nic, v takovéto podobě by mohli být slušné stránky Fanklubu ale OFICIÁLNÍ WEB , TO JSTE TROCHU ŠLÁPLI VEDLE. Vždyt i Krajská Litomyšl nebo jiný z kraje jsou na tom se stránkama dost na urovni,ale tady................

Vložil: gigi

Titulek: Re: Re: Re: Logo ?!

Já sem teda rád, že aspoň nějaký stránky jsou a jde mi hlavně o to a by se tu hrál slušnej hokej a na těchto stránkách nás o všem dění v klubu slušně informovali...

Vložil: ruda

Titulek: Re: Re: Re: Re: Logo ?!

přesně.dobrý hokej a informace.

Vložil: Míra

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Logo ?!

ale ty základní informace tu jsou podle mě v pořádku

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Přidat nový příspěvek

Tvorba webu zdarma s Webnode Webnode